HTML

Love and the Town

Gondolatok mindenről, ami eszembe jut. :)

Friss topikok

  • AmraSura: Az én bejegyzésem az utolsó... Ez édes, bár lehet, hogy emiatt hagytad abba? :S :D (2011.07.04. 16:17) "Gondolkodás nélkül vállalnám!"
  • Kremyyy: @Rn: Az egyik tanárom akart írni róluk egy cikket,és elég durva dolgokat mesélt. Ha belépsz,nincs ... (2010.05.13. 22:22) Hit
  • fülemile: Azért durva párhuzam Szerbet Brownhoz hasonlítani, nem? (2009.12.13. 12:00) A Pendragon legenda
  • Truszi: Hát már ott vagyok, hogy mindegy. :D (2009.06.18. 12:22) Mi leszel, ha nagy leszel?
  • Truszi: @Kacu: Hát a csuklómra fújtam, úgy szagoltam.. nekem a khemotoxhoz hasonlított az illata, elhiszem... (2009.05.20. 14:08) Szaglászás

2009.05.01. 18:07 Truszi

Közeledik a névnapom...

Tímea (görög-magyar) jó + tisztelet (jan. 20., márc. 11., máj. 3.)

 

Az anyaság, a befogadás, az alárendeltség lesz életének legnagyobb feladata. Ez magától soha sem fog megtörténni, csak ha ő is akarja. Ehhez az önbizalmat és a céltudatosságot kapja tehetségnek. Rendkívül határozottan halad a céljai megvalósulása felé. Ezzel kivívja az emberek tiszteletét és megbecsülését, de egyben félelmét is. Neki minden sikerülhet, de csak ha megfelelő célt választ. Sokszor öntörvényű, ez riasztja környezetét. Érzik benne a határozottságot, ezért sokszor irányítja a körülötte élőket. Érzelmeit rendkívül nehezen éli meg, azt hiszi, ettől gyengébb lesz. Senkit nem enged közel magához, ki kell találni gondolatait. Párjának is fel kell ismerni, hogy őt nem lehet sem korlátozni, sem irányítani. Ez csak a család megjelenésével változhat meg, de csak ha ő akarja. Gyengeségét a zártsága és öntörvényűsége okozza.

 


 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://truszi.blog.hu/api/trackback/id/tr811097595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása