HTML

Love and the Town

Gondolatok mindenről, ami eszembe jut. :)

Friss topikok

  • AmraSura: Az én bejegyzésem az utolsó... Ez édes, bár lehet, hogy emiatt hagytad abba? :S :D (2011.07.04. 16:17) "Gondolkodás nélkül vállalnám!"
  • Kremyyy: @Rn: Az egyik tanárom akart írni róluk egy cikket,és elég durva dolgokat mesélt. Ha belépsz,nincs ... (2010.05.13. 22:22) Hit
  • fülemile: Azért durva párhuzam Szerbet Brownhoz hasonlítani, nem? (2009.12.13. 12:00) A Pendragon legenda
  • Truszi: Hát már ott vagyok, hogy mindegy. :D (2009.06.18. 12:22) Mi leszel, ha nagy leszel?
  • Truszi: @Kacu: Hát a csuklómra fújtam, úgy szagoltam.. nekem a khemotoxhoz hasonlított az illata, elhiszem... (2009.05.20. 14:08) Szaglászás

2009.05.19. 19:20 Truszi

Tuty-mutyi alakok

„Jaj, most miért nem hív? Tegnap még teljesen úgy tűnt, hogy odavan értem… Nem értem…”

Ilyen és ehhez hasonló mondatokat hallottam mostanában a barátnőim szájából. Mindegy, hogy épp párkapcsolatban élnek és az aktuális barátjukról van szó, avagy egy új férfi van a láthatáron. Mindannyian arra várnak, hogy a pasi végre lépjen valamit! Írjon, hívjon és bizonyítsa be, hogy igenis férfi a talpán, aki őrülten rajong a kedveséért.

Szituáció

Na, de mi van akkor, ha mégsem szeretne minden egyes szabad percet velünk tölteni, ha nem mutatja, hogy a társaságunkra vágyódik? Több barátnőm panaszkodott, hogy az együtt töltött percek mindig csodásak, de utána a srácok valahogy mindig eltűnnek a ködben. Ritkán vagy soha többet nem jelentkeznek, pedig a közös percekben nem adtak ilyen irányú  megnyilvánulásnak hangot.

 

Miért?

Miért? Hát erre több féle válasz is elképzelhető. Nem kell mindjárt a legnegatívabbakra gondolni, hogy nem kellünk eléggé neki vagy nem vagyunk  elég jók a számára. Több eshetőség is létezik. Például a srác érzi úgy, hogy mi túl jók vagyunk hozzá képest, vagy fél a talpra esettségünktől vagy a körülmények miatt tűnik időnként el… Vagy???

Kombinálás

Azonban ez az egész csak kombinálás, ami köztudomásúan a nőknek nagyon megy. A legegyszerűbbnek ilyen helyzetekben is az őszinteséget tartom. Érdemes nyíltan megkérdezni az udvarlónkat, hogy miért tünedezik el, ha közben állítása szerint több időt szeretne velünk tölteni. Felesleges kertelni és azon agyalni, hogy vajon megint miért nem hív… És ha intő példát akarunk látni, akkor tekintsük meg a Nem kellesz eléggé című filmet… :)

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://truszi.blog.hu/api/trackback/id/tr541132015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása